Select Page
Aquesta setmana s’inicien les pràctiques laborals dels alumnes del curs d’auxiliar de cuina del programa Singulars.
Els joves han realitzat un curs de 260 hores d’auxiliar de cuina a les instal•lacions d’Oscobe.

Al llarg del curs han fet diversos mòduls com introducció a una cuina, aprovisionament bàsic de matèries primeres, preprocessos dins una cuina, operacions bàsiques i elaboracions elementals, pastisseria i un mòdul sobre manipulació d’aliments (al•lèrgies i intoleràncies).

També han fet  mòduls d’igualtat de gènere i medi ambient.
El projecte forma part del programa Singulars, coordinat pel Departament de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès; on els joves que fan el curs d’auxiliar de cuina entrellacen la formació amb alumnes que realitzen un curs de màrqueting digital amb la finalitat de crear un producte de màrqueting i gastronomia
Nota publicada, dilluns 1 de juliol de 2019