Select Page
El 27 de juny finalitza el contracte de 14 persones participants al programa Treball i Formació al Gironès 2018-2019. 
Aquestes persones han estat contractades per un període de sis mesos pel Consell Comarcal del Gironès per desenvolupar la campanya “Per a la millora de la recollida selectiva i de la convivència ciutadana dins del Programa Treball i Formació al Gironès (2018-2019)” i han realitzat tasques d’agent cívic i la campanya “Fem endreça al Gironès. Neteja dels espais municipals (2018-2019)”, amb tasques d’ajuda a les brigades municipals a 9 municipis de la comarca que han participat al programa. 

Durant aquest període, les persones participants també han rebut formació per a millorar la seva ocupabilitat i les seves competències i així tenir  més facilitats per reincorporar-se al món laboral. El proper mes de juliol finalitzaran 9 contractes més de persones participants al programa que han prestant servei a uns altres 10 municipis del Gironès.
Nota publicada, dilluns 1 de juliol de 2019