Select Page

El Consell Comarcal del Gironès ha realitzat l’any 2019 el Programa d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional UBICAT. Un total de 39 persones en situació d’atur, majoritàriament de llarga durada, s’han beneficiat del Programa d’orientació laboral enguany. Els municipis on s’ha realitzat el Programa han estat Cassà de la Selva, Quart, Sant Julià de Ramis, Bescanó, Sarrià de Ter i Vilablareix.

Les actuacions ocupacionals que s’han desenvolupat al Programa UBICAT han estat: el disseny de fulls de ruta i itineraris d’inserció pels participants; suport en la recerca de feina, tant en els canals de recerca com en les eines per la recerca de feina; actuacions formatives de caràcter individual i en grup; actuacions d’orientació sociolaboral; actuacions de coneixement de l’entorn productiu, d’apropament a les empreses, de prospecció laboral i pràctiques en empreses.


Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i amb el finançament del Ministeri d’Ocupació i Afers Socials mitjançant els fons de la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i d’Ocupació. Per el 2020 el Consell Comarcal del Gironès realitzarà una nova edició del Programa UBICAT amb un total de 35 usuaris/es atorgats. El pressupost previst per executar el programa és de 65.958,95 €.

Per a més informació us podeu adreçar a l’ Àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal del Gironès al 972.213.262 o a promocioeconomica@girones.cat