Select Page

El Consell Comarcal del Gironès ha aprovat en ple els termes de col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Gregori per desenvolupar conjuntament el projecte Noves vies verdes de connexió al Gironès cofinançat per la Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat i amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat dins el marc de les actuacions de vies ciclistes del FEDER.

En el seu moment, el Consell Comarcal del Gironès es va posar a disposició dels ajuntaments de la comarca per presentar, si així ho creien convenient, una sol·licitud de subvenció, atès que les persones beneficiàries de l’esmentada convocatòria eren les diputacions, els consells comarcals o els ajuntaments de més de 20.000 habitants. Va ser llavors quan l’Ajuntament de Sant Gregori va manifestar l’interès que el Consell Comarcal actués en el seu nom.

El projecte inclou, doncs, les dues actuacions sol·licitades per l’Ajuntament de Sant Gregori, per un import total de 534.922,96 € IVA inclòs, 442.085,09 € cost total subvencionable i l’ajut FEDER per import de 221.042,55 €.

Després de l’acord aprovat, el Consell Comarcal executarà les obres corresponents a les dues actuacions de vies ciclistes a Sant Gregori i, tramitarà tota la documentació administrativa i econòmica corresponent a l’expedient de la sol·licitud de subvenció del FEDER de les vies ciclistes, així com la seva justificació. Entre d’altres, les directrius acordades estableixen que la data de fi d’execució de les obres ha de ser anterior al 31 de desembre del 2020.

El ple, també ha aprovat una moció de rebuig a la resolució de la Junta Electoral Central respecte del M.H. President de la Generalitat Quim Torra i l’eurodiputat Oriol Junqueras, amb els vots favorables de Junts per Catalunya, Esquerra i la CUP, i el vot en contra de Ciutadants i l’abstenció del PSC

Dimecres, 15 de gener de 2020.