Select Page

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès i els Ajuntaments de Bescanó, Quart , Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter i Vilablareix treballem conjuntament en el projecte ESPAI FEINA. Enguany el projecte també s’ha iniciat a Campllong i Cassà de la Selva. Des del gener de 2020 s’han atès un total de 126 persones en procés de recerca o millora de feina als 7 municipis col•laboradors.


Espai Feina és un servei d’assessorament, orientació i acompanyament a la inserció dirigit a totes les persones dels municipis participants que cerquen feina o volen millorar la situació laboral. Disposem d’un espai al teu municipi on pots rebre assessorament en itineraris de cerca, orientació, prospecció d’empreses, activitats formatives professionals i borses de treball on consultar ofertes laborals. 

·   Espai Feina t’ofereix activitats de formació continuada amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat mitjançant una oferta formativa de tallers i cursos d’especialització, tallers grupals i activitats específiques d’inserció laboral. Des d’Espai Feina es col·labora amb el Programa UBICAT i Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya.
·        Espai Feina ofereix un espai de suport i atenció a les empreses per difondre les ofertes de treball i cercar els perfils més adequats en els processos de selecció mitjançant unaborsa de candidats locals, un servei d’assessorament i acompanyament a les persones seleccionades i formació a mida de les empreses.
Per a més informació o per concertar trobada, podeu contactar amb promocioeconomica@girones.cat o bé trucar al 972 21 32 62.