Select Page

Davant la preocupació i la incertesa que s’està vivint arreu del país, i en particular en els sectors turístic i cultural, es considera prioritari aglutinar els esforços cap a actuacions més sostenibles i dirigides a mercats amb capacitat real per desplaçar-se al territori.

Divendres, 24 d’abril de 2020. Arran de la situació excepcional causada per la Covid 19, l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès ha emès un comunicat pel sector turístic en què recull les principals línies estratègiques adoptades, i es posa a la disposició dels ajuntaments i agents turístics per a fer front a la situació actual.
Segons Àdam Bertran i Martínez, conseller de Turisme i Cultura del Consell Comarcal del Gironès, “som molt conscients de la preocupació i incertesa que s’està vivint arreu del país en aquests moments difícils, i en particular en els sectors turístic i cultural, dos àmbits que tenen un pes social i econòmic important en el nostre territori i que en aquests moments es troben en una situació crítica.”

Analitzant aquesta situació present i preveient una situació futura complicada, es considera prioritari aglutinar els esforços cap a actuacions més sostenibles i dirigides a mercats amb capacitat real per desplaçar-se al territori.

Com remarca Bertran, “ara més que mai cal unir esforços i remar tots junts cap a la mateixa direcció” i és per això que el document elaborat per l’equip de l’Àrea de Turisme s’ha fet de forma alineada amb les línies de treball adoptades per les altres comarques gironines, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Agència Catalana de Turisme.