Select Page

Gratuïtats i Ajuts Màxims Curs 2020/2021

 

Gratuïtats
Destinat a aquell alumnat escolaritzat en centres públics d’ensenyament obligatori que ha de desplaçar-se fora del seu municipi de residència per inexistència d’oferta del nivell educatiu corresponent (regulat pel Decret 160/1996 de 14 de maig).

Ajuts Màxims
Destinat a aquell alumnat obligat a desplaçar-se fora del seu municipi de residència per inexistència d’oferta pública del nivell educatiu corresponent i estigui cursant l’ensenyament obligatori en un centre privat concertat, prèviament determinat pel Departament d’Ensenyament.

Termini d’inscripció: del 25 al 29 de maig

► Circular Informativa 20/21

  • Les RENOVACIONS de sol·licituds de Gratuïtat o Ajut Màxim, per a usuaris ja que ja ho van sol·licitar al curs 2019/2020, rebran un CODI D’USUARI a partir del 25 de maig que podran fer servir per accedir, actualitzar les seves dades i validar la sol·licitud.
  • Una NOVA SOL·LICITUD ha d’omplir el formulari on-line a través de l’opció ALTA NOVA, que no requereix CODI D’USUARI.