Amb la tecnologia de Blogger.

Sol·licitud Ajut Menjador 2020/2021

Sol·licituds d'Ajut de menjador 2020/2021


Per a realitzar la sol·licitud d'Ajut de menjador, per al curs 2020/2021, heu de clicar al següent enllaçTermini de presentació del 2 al 16 de juny de 2020


Instruccions

Quina documentació necessito per a omplir el formulari?
Heu de tenir a mà DNI, NIE o passaport de tota la unitat familiar.
En cas de ser renovació d’ajut haureu d’entrar el codi d’usuari rebut per SMS.

Amb quina opció haig d’accedir al formulari?
  • En cas de ser renovació d’ajut haureu d’Entrar el codi d’usuari rebut per SMS.
  • En cas de ser una nova sol·licitud haureu de fer ús de l’opció Alta Nova.

Què passa si no he rebut el SMS amb el codi d’usuari per a la renovació?
Els SMS s’han enviat al telèfon mòbil (a partir del dia 2 de juny) que van indicar a la sol·licitud d'ajut de menjador del curs 2019/2020. Si comprovats tots els telèfons de la unitat familiar no han rebut el SMS, o van canviar de número de telèfon durant els últims mesos i no ho han notificat al consell comarcal, caldrà demanar el codi d’usuari per correu electrònic a becamenjador@girones.cat indicant totes les dades del sol·licitant i alumnat pel qual es demana l’ajut i declarant que totes les dades aportades són certes.

Puc modificar les dades d’una renovació?
Mentre no hagi finalitzat el tràmit pot modificar les dades existents.

Una vegada entrades o validades les dades del formulari només ha de clicar Acceptar.Acceptada la sol·licitud apareixerà un missatge per pantalla conforme s'ha tramitat correctament i podrà descarregar un resguard en format PDF. Si ha indicat una adreça de correu electrònic també rebrà còpia del resguard a aquesta adreça.

Si hagués algun error o manqués alguna dada obligatòria, apareixerà un missatge per pantalla indicant quins camps, que estaran emmarcats en vermell, s'han d'omplir o corregir; posteriorment ha de tornar a clicar Acceptar.


Atenció telefònica

Poden realitzar les seves consultes de dilluns a divendres de  8:30 h a 14:30 h
al telèfon     972 21 32 62

Atenció per correu electrònic

Poden realitzar les seves consultes al correu electrònic becamenjador@girones.cat indicant totes les dades del sol·licitant i alumnat pel que es demana l’ajut.

© 2012-2018 Consell Comarcal del Gironès. Tots els drets reservats | Avís legal | Política de protecció de dades | Política de cookies
C/ Riera de Mus,1A·17003 Girona·Tel 972 213 262