Select Page

Us presentem la primera de les ponències virtuals sobre “La nova realitat” que ens toca viure a causa de la pandèmia de la COVID-19. Tractarà sobre Medicina i anirà a càrrec del Dr. Ramon Brugada.

Un dels grans referents mèdics del país ens parlarà d’aquesta crisi sanitària que ha patit la nostra societat per l’arribada de la pandèmia de la COVID-19. Un bon moment de fer una pausa i treure’n valoracions amb un expert de renom internacional.

Quan treballava al Montreal Heart Institute, al 2008 va rebre l’encàrrec d’impulsar la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona. Actualment és el director del Centre de Genètica Cardiovascular de l’IDIBGI i en la part assistència és cap de Cardiologia dels Hospitals Universitaris Josep Trueta i Santa Caterina de Girona, director de la Unitat de Cardiopaties Familiars i director de laboratori de diagnòstic de genètica cardiovascular.

Dia: Dijous, 11 de juny
Hora: 20h
Plataforma: Zoom.us
Enllaç: www.bit.ly/3f32ecV