Select Page

El Consell Comarcal del Gironès dona suport a l’aplicació mòbil lacompra per tal de dinamitzar els serveis i comerços de la comarca. Es tracta d’una plataforma gratuïta que permet realitzar comandes en línia als comerços de proximitat, així com als restaurants i productors locals.

Per utilitzar aquest servei, només cal descarregar-se l’aplicació a través dels enllaços disponibles al web lacompra.com

L’eina permet gestionar les comandes i escollir entre entrega a domicili i/o recollida a botiga. En ambdós casos, el pagament es farà directament al comerciant, però en les properes setmanes ja es podrà pagar a través de l’app.

Entre les seves funcionalitats destaquen:

  • Geolocalització dels comerços.
  • Cerca per ubicació, establiment, categoria o producte.
  • Actualització automatitzada de l’estat de les comandes.
  • Alertes automàtiques tant per a comerços com per als seus clients.
  • Llistat de comerços preferits.

Aquest Consell Comarcal té interès en donar suport a iniciatives que facilitin la recuperació econòmica de les empreses i comerços a la comarca. Qualsevol iniciativa en aquest sentit podeu fer-la arribar a gabinet.presidencia@girones.cat