Select Page

El Consell Comarcal del Gironès estrena dijous el seu nou portal web institucional (www.girones.cat) completament renovat amb un disseny modern i una estructura dels continguts senzilla i intuïtiva, pensada perquè l’usuari pugui navegar-hi  còmodament i trobar de forma ràpida tota l’actualitat i informació sobre els serveis que presta l’entitat.

En el portal s’hi pot trobar informació institucional, organigrama dels representants polítics, el mapa de la comarca i una fitxa amb informació bàsica de cada un dels 27 municipis, informació dels serveis que presten cada una de les àrees i enllaços directes a les seves respectives webs, apartat d’actualitat amb les notícies i informació de contacte de l’ens.

Amb la nova pàgina web el Consell també pretén fomentar els tràmits en línia oferint un accés directe i molt visual a la Seu Electrònica des de la pàgina d’inici per facilitar a la ciutadania la realització de tota mena de tràmits de manera fàcil i eficaç (sol·licitud d’ajuts, incidències, portal de transparència, factura electrònica, perfil de contractant, tauler d’anuncis, etc.).

El portal web s’adapta als nous formats de dispositius digitals i es pot visualitzar tant a mòbils, tauletes com ordinadors.

L’empresa encarregada del disseny de la nova web ha estat AEIOU.