Select Page

Programa Espai Feina

:Objectiu: oferir informació, orientació i assessorament per la recerca de feina i atenció a les empreses de la comarca.

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès ofereix el servei Espai Feina als municipis de Bescanó, Quart, Sarrià de Ter, Sant Julià de Ramis, Vilablareix, Cassà de la Selva, Sant Gregori i Campllong.

Espai Feina és un servei d’assessorament, orientació i acompanyament a la inserció dirigit a persones que cerquen feina o volen millorar la seva situació laboral. Disposem d’un espai on els ciutadans reben assessorament en itineraris de cerca, orientació en la prospecció d’empreses, activitats formatives professionals i disposen d’una borsa de treball i un espai per consultar les ofertes laborals.

Espai Feina també ofereix un espai de suport i atenció a les empreses per difondre les ofertes de treball i cercar els perfils més adequats en els processos de selecció mitjançant una borsa de candidats locals. Aquest any s’han visitat diverses empreses per tal de donar a conèixer el nou servei i establir col·laboracions.

Correu electrònic promocioeconomica@girones.cat