Select Page

Des del Consell Comarcal del Gironès i el Consorci de Benestar Social del Gironès – Salt, commemorem el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, amb la lectura compartida del seu manifest per part dels representants als ajuntaments del #Gironès, regidors i regidores de serveis socials i les àrees d’igualtat.

En el manifest diem que “el temps s’ha esgotat per als agressors masclistes” i que “el rebuig social contra les violències masclistes és cada cop més fort”. Es reconeix que “mai abans hi havia hagut una implicació tan extensa i conscient respecte les violències masclistes. I és que, els darrers mesos han estat absolutament durs per a les dones i criatures que viuen en situacions de violència com, segurament, ho seran els mesos que vindran, mentre duri la pandèmia”. I ens dirigim als homes “que esteu en contra d’aquestes violències i sabeu que un dels vostres amics, familiars, coneguts les exerceixen: és hora que us en feu responsables i hi intervingueu”. El document acaba adreçant-se als agressors, “als agressors, un recordatori: no hi haurà espai per a la impunitat”.