Select Page

Al Gironès Llegim!, arriba enguany a la sisena edició, plegada d’activitats culturals gratuïtes i obertes a tothom, i que combinarà activitats presencials i activitats virtuals.

L’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Gironès ha presentat, avui dijous, la sisena edició de Al Gironès Llegim!, en una trobada telemàtica amb regidories de cultura del Gironès, biblioteques i mitjans. Una edició plegada d’activitats culturals gratuïtes i obertes a tothom, i que aquest any combinarà, més que mai, activitats presencials amb tota la seguretat necessària, amb activitats virtuals.

Actualment estan programades unes 60 activitats que poden arribar fins a les 70, apropant-se a les activitats programades l’any passat. Enguany s’ha prescindit del llibret de mà i s’ha presentat una pàgina web més àmplia i més adaptada a la situació actual, i que esdevindrà un “element viu” que anirà actualitzant la informació en totes les situacions.

El conseller comarcal de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, Àdam Bertran, ha volgut destacar que “des del Consell Comarcal del Gironès i des de Al Gironès Llegim!, volem treballar per oferir més eines i més recursos amb una xarxa molt densa i participativa que arriba a tots els municipis de la comarca”. Alhora, ha declarat que la voluntat és que “els llibres continuïn estant presents a les nostres vides, però volem fomentar la interrelació social que s’ajunta al voltant d’aquests llibres”.

La programació de Al Gironès Llegim! d’enguany, culminarà el 30 d’abril amb una actuació especial de Roger Mas a la Plaça del castell de Llagostera. Un concert compost de peces d’autors catalans, on l’entrada serà gratuïta amb reserva prèvia.

+INFO: https://www.algironesllegim.cat/

Dijous, 4 de febrer de 2021.