Select Page

Des d’alguns ajuntaments del Gironès i amb el suport de l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès i de la Direcció General de Joventut, s’ha celebrat l’11a Jornada de delegats i delegades del Gironès. Una jornada orientada des de l’àrea de joventut del Consell Comarcal que busca facilitar eines i estratègies que poden fer més gratificant i enriquidora la tasca de delegat de segon curs d’ESO.

Enguany, i per motius sanitaris, la jornada s’ha celebrat en format virtual, però no ha deixat d’exposar la pràctica de les habilitats dels alumnes per a realitzar de la millor manera les seves tasques.

La consellera comarcal de Joventut, Anna Coll, s’ha adreçat als delegats i delegades animant-los a conèixer’s i a compartir eines que els ajudin a desenvolupar la feina que fan a classe, perquè “fer de delegat a vegades pot ser complicat o ens pot generar dubtes, però també pot ser un bon aprenentatge i una molt bona experiència”.

Cada any, amb els referents de joventut dels municipis del Gironès, s’organitza aquesta trobada que enguany s’ha centrat en tres aspectes: la comunicació, arribar a acords a través d’assemblees i les emocions.

VÍDEO DE LA JORNADA