Select Page

Aquest 2021 torna l’Expojove, en un format virtual dels dies 20 al 30 d’abril! Després d’un 2020 on no es va poder celebrar la fira, aquest any, vista la importància que té per l’alumnat l’orientació formativa i professional en la presa de decisions, s’ha adaptat a un format virtual.

Així doncs, se celebrarà la XV edició d’Expojove, la primera en format virtual, promoguda pel Departament d’Educació i el Consell Comarcal del Gironès, i mantenint el lema… dissenya el teu futur!… que respon a la voluntat que aquesta fira aglutini opcions diverses que permetin als i a les joves, al professorat i als professionals educadors, informadors juvenils i orientadors o pares i mares que volen conèixer les opcions pels fills, a dissenyar el seu futur.

Enllaç a la web: firesvirtuals.cat/expojove/


S’ha preparat un calendari de sessions virtuals a través de la plataforma ZOOM, per ajudar-vos a resoldre els vostres dubtes sobre I després de l’ESO què?, on us atendran professionals que treballen al vostre territori. Com a centre educatiu, us podeu inscriure i escollir dia i hora.

Formulari inscripció sessions virtuals Expojove virtual 2021- Tutories amb els virtus: zonajovegirones.cat