Select Page

Llista provisional de les persones admeses i excloses a les proves selectives per regular el procés selectiu de la convocatòria pública per nomenar com a funcionari interí per programes a un/a tècnic/a de gestió en joventut, educació en el lleure i en l’àmbit comunitari al Consell Comarcal del Gironès i per a la constitució d’una borsa de treball per a ocupar temporalment llocs de treball al Consell Comarcal del Gironès i als ajuntaments de la comarca adherits a la borsa del Consell Comarcal del Gironès

Ja podeu consultar la llista provisional de les persones admeses i excloses a les proves selectives per regular el procés selectiu de la convocatòria pública per nomenar com a funcionari interí per programes a un/a tècnic/a de gestió en joventut, educació en el lleure i en l’àmbit comunitari al Consell Comarcal del Gironès i per a la constitució d’una borsa de treball per a ocupar temporalment llocs de treball al Consell Comarcal del Gironès i als ajuntaments de la comarca adherits a la borsa del Consell Comarcal del Gironès

Llista provisional de persones admeses i excloses