Select Page

Programa Espai Feina

El 2021, l’Àrea de Desenvolupament Local ofereix el programa d’orientació Espai Feina als municipis de Bescanó, Cassà de la Selva, Campllong, Fornells de la Selva, Quart, Sant Gregori, Sant Julià de Ramis,Sarrià de Ter i Vilablareix.

Espai Feina és un servei d‟assessorament, orientació i acompanyament a la inserció dirigit a persones que cerquen feina o volen millorar la situació laboral. Es disposa de diversos espais on els veïns i veïnes en procés de recerca reben assessorament en itineraris d‟inserció, orientació en la prospecció d‟empreses i del mercat de treball, activitats formatives professionals i borsa de treball.  Enguany, s‘han atès 593 persones en procés de recerca de feina i s‘han aconseguit 199 insercions al mercat laboral.

Espai Feina també ofereix un espai de suport i atenció a les empreses dels municipis per difondre les ofertes de treball i cercar els perfils més adequats en els processos de selecció mitjançant una borsa de candidats locals. El 2021, s‘han gestionat 183 ofertes d’empreses del Gironès, de les quals 80 corresponen al sector serveis, 40 al sector industrial, 28 al sector hostaleria, 17 al sector comerç, 8 al sector de la construcció i les 9 que resten a altres sectors productius.

Correu electrònic promocioeconomica@girones.cat