Select Page
Del 8 de març al 13 de desembre, el Centre de Visitants del Gironès i l’Associació de Guies de Natura presenten 17 rutes per conèixer de prop la comarca 

Catàleg

El conseller comarcal de l’àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès, Joaquim Roca, la directora del Centre de Visitants, Neus Vila, i el president de l’Associació de Guies de Natura, Cesc Compte, han presentat, el calendari de ‘Senderisme Guiat 2015’, rutes per passejar per la comarca acompanyats.

‘Senderisme Guiat 2015’ compta amb 17 passejades guiades que es porten a terme, del 8 de març al 13 de desembre, els diumenges a les 10.00h del matí i amb una durada de 3,5h aproximadament, en les que es trepitgen, pràcticament tots els municipis de la comarca del Gironès. Totes les rutes compten amb el suport del Consell Comarcal del Gironès i amb una gran acceptació ja que l’any passat hi van participar prop de 800 persones.
Enguany s’incorporen 4 noves rutes: ‘La ciutat dels quatre rius’ (Girona, 8 de març), ‘La ruta de les fonts’ (Sant Gregori, 10 de maig), ‘La muntanya dels Àngels’ (Girona, 22 de novembre) i ‘Camins medievals’ (Sant Martí Vell, 6 de desembre). També s’’inclouen 4 rutes que formen part del programa ‘Ennatura’t’: ‘La ruta de les fonts’ (Sant Gregori, 10 de maig), ‘D’Aiguaviva al volcà de la Crosa’ (Aiguaviva, 17 de maig), ‘Camins de monestir’ (Cervià de Ter-Viladasens, 24 de maig) i ‘El Puig d’Adri i les gorges de Canet’ (Canet d’Adri, 31 de maig).
Cal fer reserva prèvia al Centre de Visitants del Gironès (Tel. 972 011 669 / centredevisitants@girones.cat) o a l’Associació de Guies de Natura del Gironès (Tel. 636 966 705 / guiesgirones@sorbus.ca). El preu, molt assequible, és de 3 € (nens menors de 12 anys, gratuït). Excepte les sortides amb valor afegit (esmorzar) a Campllong i Madremanya (Adults 9 € / Nens 3 €).

A més d’aquestes sortides i fora del calendari programat, qualsevol passejada a la carta es pot sol·licitar directament a l’associació comarcal de guies.

Per a conèixer el tipus de ruta, ubicar-la en el territori i conèixer el punt de sortida, cal connectar-se a: www.turismegirones.cat.